Sörlap hírek

Sörmárkákról nevezték el a Dreher Sörgyárak felújított tárgyalóit

Sörlap.Hu | 2014-11-02 06:47:58

Sörmárkákról nevezték el a Dreher Sörgyárak nemrég felújított, különleges dizájnnal kialakított tárgyalóit. A tradicionális sörgyári épületek között nemcsak a legmodernebb technológiával dolgozhatnak, hanem rengeteg sportág közül választhatnak a munkatársak.

Világosabb, barátságosabb legyen, és tükrözze a munkánkat! - röviden így szólt a Dreher Sörgyárak megbízása tárgyalóinak felújításáról. A feladatot végző Komp Design ennek szellemében alakította át néhány hónap alatt a korábban sötétnek és hűvösnek tartott tárgyalókat a kőbányai épületegyüttesben. A felújítás egyik kulcsötlete az volt, hogy a sörmárkák is jelenjenek meg a helyiségekben, így került végül minden átalakított szoba falára egy-egy márka logója - mágneses kupakokból kirakva.


Az új környezet, a szabályozható világítás és a mára sztenderddé vált technológiai megoldások összességében barátságosabbá és modernebbé formálták a találkozók helyszíneit - legalábbis a munkatársak és a meghívott üzleti partnerek visszajelzései alapján. "A Dreher-dolgozók büszkék a márkáinkra, ezt a tudatot erősíti meg a felújításkor alkalmazott kreatív megoldás. Azóta előfordult már, hogy lefotózták magukat a mágneses logófal előtt, és - igazi vállalati nagykövetként - ezzel büszkélkednek barátok vagy a családjuk előtt" - mondta Kreiter Éva Humán Erőforrás igazgató.


A Dreher Sörgyárak a dolgozóknak nyújtott egészséges életmód megőrzése mellett is elkötelezte magát: rengeteg házon belüli sportolási lehetőséget és egyéb egészségügyi szolgáltatást biztosít dolgozóinak. A roskadásig felszerelt konditeremben például minden tizedik munkatárs rendszeresen gyúr, de folyamatosan üzemel a masszázs szék, szolárium vagy az infraszauna. A Kőbányai Sportbarátok Sport Egyesülete szervezésében van női torna, tollaslabda, jóga, természet járás-kirándulás és foci is a Dreher-dolgozóknak.


Szintén a dolgozói elkötelezettséget és a vállalaton belüli közösségeket erősíti a házon belül üzemelői dolgozói Pub, ahová minden dolgozó elhívhatja barátait és családtagjait. A felelős alkoholfogyasztás mellett elkötelezett vállalat nemcsak reklámanyagokon helyez el szemléletformáló üzeneteket, hanem munkatársainak is rendszeresen tart képzést a témában.

Kapcsolat