Sörlap hírek

Soproni 0.0% Maxx: Innováció az alkoholmentes sörök piacán

Sörlap.Hu | 2014-11-05 21:11:27

Vannak alkalmak, amikor nem ihatunk alkoholt, pedig jólesne egy sör, akár az ebéd mellé, akár sportolás után, vagy egy baráti kiruccanáson, esetleg autóvezetés előtt. Ezért a Soproni megalkotta az új Soproni 0.0% Maxxot - egy sört alkohol nélkül, amely bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

Széleskörű, innovatív és minden fogyasztói igényt kielégítő alkoholmentes portfóliójának köszönhetően hazánkban a márkázott alkoholmentes sörök piacát a Heineken Hungária Zrt. vezeti. A vállalat olyan márkákkal büszkélkedhet, mint a Buckler, a Gösser Natur Zitrone és természetesen a Soproni is, amely a Soproni Szűzzel eddig is jelen volt ebben a szegmensben. Az alkoholmentes radlerek bevezetése is a Soproni nevéhez fűződik; a frissítő, természetes és alacsony kalóriatartalmú ízesített radlerek mára a kategória értékesítésének harmadát teszi ki. A Heineken Hungária és ezen belül a Soproni márka azonban nem állt meg az eddig megszokott alkoholmentes söröknél. A hagyományos gyártástechnológiák határait átlépve elkészítették az alkoholmentes sörök legújabb generációját, a Soproni 0.0% Maxxot.

"Az új termék titka a különleges gyártási folyamatban és az olyan alapanyagokban rejlik, mint például a búzamaláta, amely a kellemesen keserédes, kicsit búzasörre emlékeztető ízért felel" - árulta el Szabó Árpád, a Soproni sörfőző mestere. "A Soproni 0.0% Maxx esetében - a többi alkoholmentes sörrel ellentétben - az erjesztés során az alkoholos erjedés nem indul el, így azt később nem kell kivonni a sörből. Az új Soproni 0.0% Maxx így nem csupán egy alkoholmentes sör a sok közül, hanem valódi sör alkohol nélkül."


A Soproni 0.0% Maxxnak köszönhetően olyan alkalmakkor is élvezhetjük a sörözés maximális élményét, amikor nem fogyaszthatunk alkoholt. A Soproni 0.0% Maxx biztonsággal fogyasztható sportolás után, vezetés előtt, illetve akár munkahelyi ebéd közben is.

Annak érdekében, hogy valóban kihozhassuk a maximumot az ebédidőből, a Soproni különleges Facebook-alkalmazást indított. November 17-ig országszerte bárki jelentkezhet a "Maxxold ki az ebédidőd!" játékra, és a legszerencsésebbek megnyerik majd az alábbi, különleges helyszínen szervírozott meglepetés-ebéd egyikét maguk és kollégáik számára:
- Világörökség menü
- Páratlan kilátás
- Középkori lakoma
- A déltenger ízei.

Soproni 0.0% Maxx - Maxximum íz, korlátok nélkül.

Kapcsolat