Sörlap hírek

Új sörrel színesíti az Arany Ászok a portfóliót

Sörlap.Hu | 2014-12-11 12:05:00

Minden nap ünnep - akár ez is lehetne az Arany Ászok új sörének, az Ünnepelősnek a mottója, amely dobozán nem is akármilyen tippeket ad a baráti koccintásokra: az új termék társaságában decembertől februárig minden cimbora méltó módon ünnepelheti meg többek között a Magyar Rádiózás Napját vagy a Magyar Kártya Világnapját. A felejthetetlen baráti összejövetelek mellett a rajongók ráadásul egy karakteres, finoman komlós, karamell-malátás ízvilágú sörélménnyel is gazdagodhatnak.

Kevesen tudják, hogy az advent, a karácsony és az újév mellett sok kisebb ünnepről is szól a december. Rögtön a hónap elején a rádiósok ünneplik a Magyar Rádiózás Napját, de a Bányásznap vagy a Magyar Kártya Napja is az év utolsó hónapjára esik. Minden ilyen alkalom egy lehetőség, hogy időt szakítsunk az igaz barátokra és egy korsó telt, mégis könnyen iható Arany Ászok Ünnepelős mellett feledjük a szürke hétköznapok fáradtságát.

"A hattagú Arany Ászok márkacsalád portfólióját új limitált kiadású termékkel bővítettük. A megjelenésében is prémium Ünnepelőst olyan alkalmakra kínáljuk, melyeket barátainkkal közösen ünnepelhetünk meg, és azoknak ajánljuk, akik szeretik a finoman komlós, telt ízvilágot. A termék február végéig lesz elérhető a polcokon" - mondta Sommer Ádám, az Arany Ászok marketingvezetője.

Információk:
Név: Arany Ászok Ünnepelős
Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, komló, komlókivonat
Kiszerelés: doboz, 0,5 l
Alkoholtartalom: 5,0 V/V %
Balling fok: 11,65 %

Kapcsolat