Sörlap hírek

bottleLoft - sör a levegőből

Sörlap.Hu | 2015-01-02 17:24:48

Na jó, nem a levegőből, hanem a hűtő tetejéről, belógatva. Hiszen mi más is lehetne bosszantóbb annál, mint amikor már egy fikarcnyi hely sincs a fridzsiderben, ahová bepasszírozhatnánk kedvenc pakkunkat.

Brian Conti tervező is felismerte ezt az égető problémát, és a Kickstarter.com-on bemutatott megoldása annyira egyszerű és kézenfekvő, hogy minden hűtőben helyet kaphatna már a gyártás során is.

A bottleLoft névre keresztelt termék egy szalag, ami 3 extra erős és különleges acélkerettel ellátott mágnest tartalmaz, ami még inkább ráerősít a mágnesek vonzására. Ahhoz, hogy ezt a hűtő belsejének plafonjához lehessen rögzíteni, Continak a ragasztót is körültekintően kellett megválasztania, de biztosít mindenkit, hogy olyan különleges ragasztószalagot használ, ami a hidegben is biztosan tart. Hogy garantáltan ne legyen gond a rögzítéssel, a termékhez mellékelni fognak egy alkoholos törlőkendőt is.


A tervező egy videón szemlélteti, hogy egy átlagos üveges sör (vagy üdítő, kávé, bármi, aminek fém kupakja van) milyen tökéletes biztonságban lóghat a hűtő tetejéről a szalagnak köszönhetően.


Mivel ez egyelőre még csak Kickstarter projekt, sajnos a szalag egyelőre nem kapható. A gyártáshoz ugyanis tőkére van szükség, de épp erre gyűjtenek a weboldalon, amihez akár ön is hozzájárulhat, ha a honlapon a zöld gombra kattint.

További info itt: https://www.kickstarter.com/projects/690647277/bottleloft-by-strong-like-bull-magnets

Kapcsolat