Jártunkban, keltünkben

A Serfőző bemutatja: Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál

Sörlap.Hu | 2015-04-16 14:00:49

Idén első ízben kerül megrendezésre fővárosunk szezonnyitó sörfesztiválja, Budapest egyik új színfoltjának és közösségi negyedének számító Corvin Sétányon. A négy napon át tartó rendezvényen a magyar és környező országok kézműves, valamint kisüzemű söreivel; halk, ám annál szórakoztatóbb élő zenével, valamint a malátához, és kifejezetten a sörhöz kapcsolható kulináris érdekességekkel várunk titeket.

Ha érdekel, vagy már tudod mit jelent az IPA, EPA vagy a STOUT; ha kíváncsi vagy milyen egy 80 napig érlelt dupla BAK barna sörkülönlegesség; ha még nem kóstoltál chilis vagy valódi gyömbéres sört; ha szereted a szűretlen búzasört; vagy csak innál egy korsó "könnyed" 21%-os szárazanyagtartalommal bíró világos cseh csodát; melyhez szívesen ropogtatsz sörkorcsolyát egy kiadós sörös csülök után, akkor látogass el hozzánk május idusán, és áldozz fel egy hétvégét a "kulinarítás" oltárán.


A rendezvényen megközelítőleg 30 kiállító, több mint 100 típusú csapolt és üveges sörrel vár téged, családod és barátaid. Az idei négy napos Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál programcsomagját tematikusan bontjuk, azaz minden nap egy bizonyos nemzet, vagy nemzetek sörkultúráját jellemző ételekkel és zenével járunk a kedvetekben. Ha régóta tervezed a knédli, káposzta, csülök kombó próbáját egy cseh kisváros családias környezetében, akkor május harmadik pénteke a Te napod.

Dátum: 2015.05.14-17.
Helyszín: Budapest, 1082. Corvin Sétány
Belépő: HELLÓ!
Csütörtökön nemzetközi nap.
Pénteken cseh nap.
Szombaton német nap.
Vasárnap magyar nap.

Ott találkozunk!

Megközelítés:
BKV-val a 2-es (kék) metró Corvin-negyed megállójától 3 perc gyalog.
Autóval a Corvin Plázában, vagy a környéki utcákban van lehetőség megállni.

Kapcsolat