Sörlap hírek

Borsodi Friss bodzával

Sörlap.Hu | 2015-04-28 15:58:32

A Borsodi Friss termékcsalád egy új, bodzaízesítésű sörrel gazdagodik, mely alkoholos és alkoholmentes változatban is a boltokba kerül. A tavaszi megújulás jegyében csomagolásban is frissít a Borsodi: a Borsodi Friss termékcsalád dobozain az innovatív "cold edge" technológia segítségével a fogyasztók egyértelműen látják, mikor optimális hőfokú a sörük.

A Borsodi az elsők között vezette be a hazai piacon a gyümölcsös ízesítésű Friss termékcsaládot, és rögtön pozitív visszhangra talált a fogyasztók körében. Az elmúlt években bevezetett málna, citrom, feketeribizli-lime és grapefruit ízesítésű gyümölcsös sörök után a Borsodi az idei tavaszi-nyári szezon új favoritját, a bodzát ötvözi a "folyékony kenyérrel".

A csomagolás szintén innovatív: az ún. "cold edge" technológia színváltozással jelzi, amikor a sör elérte a fogyasztáshoz optimális, 7-9 Celsius fokot, a dobozon lévő jégkockák színe kékre változik.


"Tapasztalataink szerint fogyasztóink szeretik a változatosságot. Különböző alkalmakhoz, más típusú és ízű söröket részesítenek előnyben. Ezért arra koncentrálunk, hogy folyamatos termékfejlesztéseinkkel az innováció élvonalában járjunk az új ízek, termékcsaládok és csomagolástechnika terén" - emelte ki a Borsodi Friss Bodza bevezetése kapcsán Balássy Árpád, a Borsodi marketingigazgatója.

Kapcsolat