Jártunkban, keltünkben

VIII. Budapesti Cseh Sörfesztivál

Sörlap.Hu | 2015-06-10 08:59:00

Nyolc év. Nyolc éve, hogy valami elindult Budapesten. Egy mozgalom, mely a már ismert és kevésbé ismert kisüzemi cseh söröket és a csodálatos cseh kultúrát hivatott bemutatni.

Nyolc év bizony sok idő. Évről-évre egyre többen jöttetek el és egyre többen éreztétek úgy, hogy részesei szeretnétek lenni ennek a nyári forgatagnak. Ezalatt a nyolc év alatt évről-évre próbáltunk megfelelni annak az egyre növekvő elvárásnak melyet megköveteltetek tőlünk. Idén úgy döntöttünk, hogy ugyan még nem lépett jubileumi korba a Budapesti Cseh Sörfesztivál, mégis egy nagyobb helyszínre visszük a rendezvényt, hogy még kényelmesebben, még több kiállítóval, még különlegesebb élményben lehessen részetek.

Engedd meg, hogy első sorban bemutassuk azokat az igazi különlegességeket, melyekkel nagyon ritkán találkozhattatok magyar rendezvényeken. Ilyenek lesznek többek között a Purkmistr, a Kout, a Brevnov, a Kocour és a Sveti Norbert mikró sörfőzdék sörei.

Továbbá a következő sörfőzdék már biztosan ott lesznek veled a VIII. Budapesti Cseh Sörfesztiválon: Ferdinand, Hubertus, Bud1795, Zubr, Litovel, Opat, Svijani, Primator, Pernstejn, Krusovice, Bernard, Breznak, Holba, Cerna Hora, Jezek, Havlicku Brod, Chodobar, és még sorolhatnánk. Továbbá lesz egy kifejezetten magyar kézműves remekeket árusító "Magyar ház", egy "Nemzetközi ház" valamint, egy "Best of" házra keresztelt árusító hely, ahol a személyes kedvenceinket kóstolhatjátok.


Emellett cseh sörökből készült párlatkülönlegességeket, egyéb cseh párlatokat és cseh röviditalokat kóstolhattok a VIII. Budapesti Cseh Sörfesztiválon.

Éhezni és unatkozni sem fogtok. Profi vendéglátósok, elfogadható árakkal várnak majd titeket kifejezetten cseh sültekkel, knédlivel és számos egyéb a fesztiválokon kedvencnek számító étkekkel. Emellett lesz sörtotó, sörsprint és sörverseny. Ahogy azt már nálunk megszokhattátok, idén sem a zenéé lesz a főszerep, így a kiállítókkal kényelmesen elbeszélgetve tudtok majd meg minél többet kedvenc söreitekről.

Dátum: 2015. június 24. - július 5.
Helyszín: Budapest, 1054. Szabadság tér
Belépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!

Megközelítés:
BKV-val a 2-es (kék) metró Arany János utcai megállójától 3 percnyi gyalogútra.

Térkép:
https://www.google.com/maps/place/Szabads%C3%A1g+t%C3%A9r/@47.5039137,19.0507121,18z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4741dc1479087f53:0x4ffd46a712e22e81?hl=hu

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/416933828431517/

Csatlakozz facebook oldalainkhoz, hogy minden rendezvényünkről időben informálódj:
https://www.facebook.com/serfozoser
https://www.facebook.com/BudapestCsehSorkert

Kapcsolat