Sörpiaci hírek

Új ügyvezető a Borsodi Sörgyár élén

Sörlap.Hu | 2016-04-02 18:17:06

Vuleta Zsolt 2013 januárjában csatlakozott a Borsodi Sörgyárhoz, azóta értékesítési igazgatóként irányította a Molson Coors csoporthoz tartozó sörgyár teljes körű értékesítési tevékenységét. A több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkező szakember, korábban olyan nagy FMCG cégeknél töltött be vezető pozíciót, mint a Kraft, a Gillette, a Győri Keksz vagy a Bacardi-Martini, ahol közel 7 évig volt a magyar szervezet ügyvezető igazgatója.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagyszerű vállalat és csapat munkáját segíthetem, ezentúl ügyvezetőként. A következő időszakban is arra koncentrálunk, hogy innovatív sörgyárként a kiváló minőségű sörkínálattal szerezzünk örömet fogyasztóinknak és jól működő együttműködést, vonzó üzleti lehetőséget biztosítsunk kereskedelmi partnereinknek" - mondta a Borsodi Sörgyár új ügyvezetője.

Vuleta Zsolt mérnökként diplomázott a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem, majd nemzetközi kereskedelemből szerzett másoddiplomát. MBA fokozatát a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte pénzügy és marketing szakirányon.

Petr Kovarik április 1-jétől a Molson Coors csehországi leányvállalata, a Staropramen ügyvezetői pozícióját tölti majd be, és székhelye Prága lesz.

Kapcsolat