Kezdőlap

A sör a bizonyíték arra, hogy Isten szeret bennünket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk.Benjamin Franklin

 

Meantime London Lager

Gyártó: Meantime Brewing Company, London Weboldal: https://www.meantimebrewing.com/ Összetétel: víz, árpamaláta, komló Alkoholtartalom: 4,5% Típus: világos lager (L) Az angliai főzde albioni hagyományokkal szakító világos alsóerjesztésű söre a London Lager. Készítéséhez East Anglian malátát és Goldings komlót…

0 comments

Kolodko szobrok Kőbányán – Sörgyár ihlette a legújabb Kolodko szobrokat

Két új miniszoborral gazdagodott Budapest, Kőbányán most először tűnnek fel a jellegzetes Kolodko-figurák. A Dreher Sörgyárak története ihlette a szobrászt a legújabb szobrok elkészítésekor.

0 comments

A rimaszombati sörfőzés

A napokban röppent fel a hír, hogy egy befektető újraindítaná a rimaszombati sörgyártást. Ennek apropóján elevenítjük fel a gömöri sörfőzés hagyományát, és az egykor híres Gemer sörgyár sorsát.

0 comments

Beindul a sörháború?

Nagy vihart kavart a hazai vendéglátói piacokon az a közelmúltbeli törvénymódosítási javaslat, amely alapján a Kereskedelmi Törvény kiegészülne egy olyan passzussal, ami tiltaná a vendéglátóhelyeknek és a nagy sör-, illetve üdítőital-gyártóknak, hogy kizárólagos szerződéseket kössenek és…

0 comments

Törvénytervezet rendezné az ásványvizek és sörök piacát

A Magyarországon forgalmazott ásványvizek, üdítők és sörök piacát igyekszik rendezni az a törvényjavaslat, amelyet a Fidesz-frakció támogatásával nyújtott be a Parlamentnek Kósa Lajos. A Fidesz alelnöke erről szombaton beszélt Debrecenben sajtótájékoztatón.

0 comments
Megrendült az egészséged? Kóstold meg a söröcskénket!Francin