Sörbázis

Franzberger Kft.

Elérhetőségek

(Alapítva: 1992, Nagy Pál)
Cím: 2225 Üllő, Pesti út 128.
Telefonszám: 06-20-997-6010
www.ulloisor.hu
franzbergerkft@gmail.com

Bemutatkozás

A Franzberger Kft. sörüzeme 1992-ben (a rendszerváltás után az elsők között) kezdte meg hagyományos technológiával a minőségi természetes sör gyártását és forgalmazását.

A sör gyártása gondosan megválogatott, kizárólag természetes alapanyagokból: ásványvíz minőségű ivóvíz, 100% árpamaláta, komló és sörélesztő hozzáadásával készül. A Mézes Gyömbérhez helyi termelőtől vásárolunk virágmézet. A kiváló minőségű kézműves sör különböző adalék anyagokat, tartósítószert nem tartalmaz, ezért tárolása hűvös helyen javasolt. Szavatossági ideje: a tárolás betartásától függően 3-4 hét. A sör forgalmazása az alábbi kiszerelésekben történik:
- 1 literes és 0,5 literes PET palackban
- 30 és 50 literes KEG hordóban

A sörüzem gyártási kapacitása: Napi 1000-1200 liter.

Söreink

Üllői Pils: természetes enyhe szénsavasság, komlós utóíz, 4-4,5% alkoholtartalom
Üllői Barna: saját recept, 4 fajta maláta felhasználásával, édeskésebb íz, testes, illatos sör. 5-5,5% alkoholtartalom
Üllői Mézes Gyömbér: természetes gyömbérgumók és helyi termelői virágméz felhasználásával készült gyömbérsör, narancsos ízesítéssel. Borostyános szín és tartós habkorona jellemzi. Sikerült megtalálni a méz édességének és a gyömbér csípős ízének a tökéletes arányát. 5-5,5% alkoholtartalom.
Üllői Meggyes Barna: hagyományos barnasör, gyümölcsös hatással. Vöröses barna szín, rózsaszín, tartós habkorona. 5-5,5% alkoholtartalom

Galéria
Kapcsolat