Sörbázis

Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Elérhetőségek

(Alapítva: 1895, Heineken Group)
Cím: 9400 Sopron, Vándor Sándor utca 1.
Telefonszám: 06-99-516-100
www.heinekenhungaria.hu
info@heineken.hu

Bemutatkozás

A Soproni Sörgyár 1895-ben kezdte meg tevékenységét, mintegy két évtizeddel azután, hogy későbbi anyavállalata a Heineken Amszterdamban, 1873-ban megalakult.

A mára a világ harmadik legnagyobb sörgyártójává nőtt cég Magyarországon HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. néven működik 2004 óta, amely a hazai sörpiac egyik meghatározó szereplője. A cég két sörgyárában, Sopronban és Martfűn gyártják, többek között, hazánk legkedveltebb sörét, a Sopronit, de itt készül Európa vezető sörmárkája, a világ legnemzetközibb söre a Heineken, valamint a Gösser és az Aranyfácán is, a cég portfóliójába tartozik továbbá az egyik legnépszerűbb hazai cider, a Strongbow.

Söreink

Heineken, Gösser, Gösser NaturZitrone, Edelweiss Hefetrüb, Zlaty Bazant, Kaiser, Soproni, Soproni 1895, Soproni Fekete Démon, Soproni Citrom, Soproni Narancs, Soproni Körte, Soproni Grapefruit, Steffl, Arany Fácán, Gösser Alkoholfreies Naturbier, Gösser NaturZitrone 0,0%, Soproni Szűz, Soproni Zéró Grapefruit, Soproni Zéró Narancs, Buckler, Strongbow Gold, Strongbow Honey and Apple, Strongbow Red Berries & Apple, Strongbow Elderflower

Galéria


Kapcsolat