Sörbázis

Rampa Kft.

Elérhetőségek

(Alapítva: 1992, Kiss László)
Cím: 5122 Jászdózsa, Széchenyi út 51.
Telefonszám: 06-57-536-080
pannonbrau.hu
kiss.laszlo@pannonbrau.hu

Bemutatkozás

Cégünket, a Rampa Kft-t 1992-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy minőségi kisüzemi sörrel jelenjünk meg a magyar piacon. Ezekben az években a sörfőzdék virágkorukat élték.

Akkoriban még mi se gondoltuk, hogy egyike leszünk a mai napig aktívan üzemelő sörfőzdéknek. Kellemes, különleges ízvilágú, 5 % alkoholtartalmú, tartósítószer mentes bajor típusú világos és barna sört gyártunk és forgalmazunk. Emellett újdonságként köleses sör gyártását is elkezdtük. Termékeinket az üzem mellett található Állomás Sörözőben értékesítjük, ezen kívül hordóba és üvegbe palackozva vendéglátó helyeken és élelmiszer boltokban találhatóak meg. Cégünk aktív tagja a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének, söreinkkel számos versenyen szerepeltünk már kiváló eredménnyel.

Söreink

Dósai Pannonbräu Világos
Bajor típusú világos sörünket 1993 óta gyártjuk. Természetes alapanyagokból készül, kizárólag árpamaláta, komló és sörélesztő felhasználásával, semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaz. Az átlagos sörök közül kellemes, aromás ízvilágával emelkedik ki.

Dósai Pannonbräu Barna
2005 óta gyártjuk ezt a típusú sört, mely a eredeti receptúrához képest a színező és karamellmaláta hozzáadásában tér el. Az aromás íz kiegészül a karamell zamatával.

Köleses Sör
Egy külső partnerrel összefogva 2008 óta gyártunk köleses sört. A világos sörünk receptúrája köles hozzáadásával egészül ki.

Kapcsolat