Sörbázis

Palóc

Elérhetőségek

(Alapítva: 1994, Széles & Széles Kft.)
Cím: 2660 Balassagyarmat, Jószív u. 61.
Telefonszám: 06-35-313-039
www.palocsor.hu
szeleservin@vipmail.hu

Bemutatkozás

Söreinket csak olyan minőségi alapanyagokból állítjuk elő, ami megfelel a német tisztasági törvényeknek. Ezzel garantáljuk, hogy termékeink természetesek és egészségesek legyenek. A legkorszerűbb teljesen zárt technológia felhasználásával gondoskodunk a megbízható minőségéről.

A steril viszonyoknak, illetve a megfelelő technológiai fegyelemnek köszönhetően sörünk még pasztőrözést sem igényel: nincs kitéve hőkezelésnek, nem veszít friss zamatából. Ennek ellenére is sokáig, hosszantartóan megőrzi a minőségét.

Söreink

Jó Palóc: Világos kézműves sör (5%). A legnépszerűbb 6 arany diplomával elismert sörünk amely, mint minden termékünk, megfelel a Német Tisztasági Törvény követelményeinek. Egy hagyományokat tisztelő receptúra ötvözve a modern kor technológiájával.

Nagy Palóc: Világos kézműves sör.

Kalász: Kézműves búza sör (5,2%). Ez a sörfajta egyedi technológiát és nagy szaktudást igényel. Talán ezért is készítik kevesebben. A búza maláta különlegessége, a felső erjesztés gyümölcsössége teszi különlegessé, nagy melegben a legjobb szomjoltó. Az árpa, búza és a karamell malátának egyedi keveréke finom, telt ízeket eredményez.

Vidróczki: Kézműves vörös sör (5,2%). Valódi sörkülönlegesség, amely Vidróczkiról, a palóc betyárról kapta a nevét. Mind színe, mind fogyasztása maradandó élményt nyújt. A sörgyártás kötött törvényeire már-már fittyet hányva a gyártó alkotói szabadságát dicsérő, egyedi főzési technológiával, minőségi, válogatott alapanyagokból készített ital.

Memento: Kézműves barna sör (5,5%). Ezzel az alkotásunkkal emlékezünk Édesapánkra, Széles Jánosra, akinek a segítsége nélkül nem lenne ez a sör. A Memento tartalmazza a legtöbb fajta malátát és odafigyelést, neve a komprumisszimmentes minőségre törekvést szimbolizálja. Színében rejlik a mondanivalójának a mélysége, ugyanakkor ízvilága harmonikus, kifinomult, felemelő.

Dunakanyar: Kézműves IPA sörkülönlegesség.

Galéria
Kapcsolat