Az ország legnagyobb sörsátra Miskolcon


A mai napon megnyitotta kapuit a Borsodi Sörfesztivál Miskolcon, a Volán Sporttelepen. A négy napos, pünkösdi Sörfesztivál fellépői között találjuk a Republicot, Slamot, Marót Viki és a Nova Kultúr zenekart, a miskolci kedvencet a Disco Expresszt, illetve a legfiatalabb sztárokat, a Megasztár 12 döntőbe jutott énekesét.

“Nagyon örülök, hogy a Borsodi Sörgyár egy ilyen nagyszabású, igazán színvonalas programmal ajándékozta meg a miskolciakat. Miskolc város ünnepe így egy egész hetes fesztivállá egészült ki, tartalmas szórakozást adva a hosszú hétvégére.” – mondta Fedor Vilmos alpolgármester a Borsodi Sörfesztivál ünnepélyes megnyitóján. Az ünnepi ceremónia részeként a színpadon csapra vertek egy, a régmúlt hangulatát idéző sörös hordót is. Fedor Vilmos, Fehér Imre, a Borsodi Sörgyár Rt. kommunikációs igazgatója és Slamo közös koccintásukkal jelképesen is megnyitották a Borsodi Sörfesztivált.

A Borsodi Sörfesztivál pénteken ingyenesen, a többi napokon 1000 Ft-os belépő megváltásával látogatható, melyből 500 Ft értékben lehet a sörsátorban fogyasztani.

A sörsátor különlegességes, hogy hazánkban ekkora, 2400 négyzetméteres sátor még sosem adott otthont sörfesztiválnak. Felépítése sem kis feladat, hiszen 6 napon keresztül mintegy 30 ember tevékeny munkájának köszönhetően készül el a hétvégi nagyszabású bevetésre. Ám nemcsak a sörsátor mérete lesz egyedülálló ezen a fesztiválon. Felállításra kerül egy 12 négyzetméteres LED fal is, amelyen keresztül a látogatók a sátorban ülve, sört iszogatva, kellemes beszélgetés mellett követhetik figyelemmel a szabadtéri eseményeket.

A nagyszabású esti koncertek mellett számtalan szórakoztató program várja a résztvevőket a 10 óra és éjfél között nyitva tartó Sörfesztiválon. A nézelődő, pihenni vágyók számára motorkiállítást, filmvetítést ajánlunk, az aktívaknak rekesztorony-építést, műfüves focibajnokságot.

Fantasztikus program nagy sztárokkal, kiváló csapolt sörök, ismerős arcok, mire lehet még szükség a nagyszerű hétvégi szórakozáshoz! Mindez várja a Borsodi Sörfesztiválra, a hosszú hétvégén kilátogató vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.