Lezajlott a 11. Sörcikkgyűjtő Találkozó


November 10-én reggel számos klubtag és népes – immáron nemzetközi – érdeklődő gárda gyülekezett a Magyarországi Sörcikkgyűjtő Klub sorrendben tizenegyedik országos találkozójára. Egyhamar benépesült a BKV ELÖRE SC. klubhelyisége, amely ezúttal is helyszínül szolgált.

A szenvedély rabjai most is megtalálták az év nagy fogásait cimkéből, kupakból, alátétből, üvegből, nyitóból. Örvendetesen bővült a választék, mára a sörös részvényeknek, képeslapoknak, reklámsapkáknak, -tollaknak is komoly piaca alakult ki. Az idei eseménysorozat alatt sok új taggal bővült a klub. Újdonságot jelentett az első ízben átadott “Az Év Embere” kitüntető oklevél, melyet egy ifjú hölgy, Cimer Andrea kapott, aki a legtöbb sikert aratta az egyesület szineiben a nemzetközi porondokon.

Az új formában megrendezett tombolára tekintélyes ajándék-halom gyűlt össze, hála sok önkéntes adakozónknak, erősítvén a közösségi szellemet – az addigi megelégedettségi szint további pontokkal lett így növelendő. Eközben folytak a sokszemközti megbeszélések a közösség további életéről, a közeljövő programjairól, az aktuális sörös hírekről – hozzá pedig ezévi sörtámogatónk, az Osterbrau (Domony) jóvoltából csurrant sör is.

– Az eddigi legjobb! – vélte néhány lelkes látogató, jóval a hivatalos zárás után kifelé menet. Jövőre ugyanezt szeretnénk hallani, még többektől.

(Kovács András)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.