Az Arany Ászok idén is bearanyozza a szigetelők örömét


A Dreher Sörgyárak Zrt. 2008-ban is a Sziget Fesztivál egyik főszponzora, mely – a tavalyi évhez hasonlóan – idén ismét az Arany Ászok márkájával teszi sörömtelibbé a szigetelés pillanatait. Az Arany Ászok több helyszínen is látványos, szórakoztató programokkal várja majd szigetlakókat, illetve egy grandiózus meglepetéssel készül a sörbarátok számára. Az Arany Ászok már a Szigetet megelőző hónapban a Fesztiválra fókuszál, július 1-től indul a márka szigetes kommunikációja.

A Dreher Sörgyárak Zrt., Arany Ászok márkájával idén ismét névadó főtámogatóként vesz részt a Sziget Fesztiválon. A selymes ízű Arany Ászok idén is több helyszínen, látványos, szórakoztató programokkal várja majd a szigetlakókat és az alkalmi kilátogatókat augusztus 12. és 18. között a Hajógyári-szigeten.

A Sziget ugyan csak augusztusban nyitja kapuit, de az Arany Ászok már a Fesztivál előtti hónapban igyekszik bearanyozni a “Sziget érzést”, a márka image kommunikációjának középpontjában ugyanis már júliustól kezdve Sziget áll. Az Arany Ászok szigetes reklámfilmje 2008. július 1-től lesz látható a tévé képernyőjén, és ezzel egy időben indul útjára a márka nagyszabású országos nyereményakciója is, mellyel minden fogyasztó nyer.

Az Arany Ászok egy nagy meglepetéssel is készül a Szigetre, amely azonban egyelőre hétpecsétes titoknak számít.

A változatos programok mellett a Dreher Sörgyárak Zrt. természetesen idén is biztosítja a felüdülés lehetőségét, melyet bárki kipróbálhat a Sziget vendéglátóhelyein egy hideg sör mellett. A rendezvény területén a vendéglátók Arany Ászokot és Dreher Classicot kínálnak, csapolt és dobozos formában egyaránt, míg a Pilsner Urquell-t kizárólag dobozos kiszerelésben lehet megvásárolni, addig az Arany Ászok alkoholmentest pohárban töltve fogyaszthatják a sörbarátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.