Magyar sörök a világ legjobbjai között!


Aranyérmet nyert a Monde Selection nemzetközi versenyen az Arany Ászok, a Dreher Bak, a Dreher 24, az Arany Ászok Félbarna és a Dreher Classic! A világ egyik legrégebbi, egyben leghitelesebb minőségértékelő intézetének nevével fémjelzett díjat egy nemzetközi szinten is elismert szakemberekből álló zsűri szigorú osztályozás után ítélte oda a legkiválóbb minőségű termékeknek.

A Monde Selection versenyen 1961 óta minden évben a legmagasabb minőségű élelmiszeripari és nem-élelmiszeripari termékek mérettetnek meg. Évről-évre mintegy 150 minősítendő termék érkezik a versenyre a világ 80 országából. A sörök zsűrizésében neves sörfőzők, vegyészek, Michelin csillaggal rendelkező chef-ek, mester sommelier-k, táplálkozás és egészségtudományi szaktanácsadók, kutatók, valamint a legjelentősebb nemzetközi söripari szervezetek szakértői vesznek részt. Több mint 70 világhírű szakember, 4 hónapon keresztül ízlel-kóstol, és minősít 20 különböző paraméter alapján.

“A termékek minősítése különböző módszerekkel történik, kezdve a szigorú laboratóriumi elemzésektől az osztályozandó termék érzékszervek által történő vizsgálatáig. Tehát kóstolás és analitikai eredmény alapján bírálják el az adott terméket.” – mondta Németh András a Dreher Sörgyárak sörfőző mestere.

A Monde Selection idei versenyén a magyar márkák fölényes győzelmét bizonyítja, hogy az Arany Ászok és a Dreher Bak kategóriájuk legmagasabb elismerését a Nagy Aranymedált (Grand Gold) nyerték el. Emellett aranyérmet (gold) kapott az Arany Ászok Félbarna, a Dreher 24, Dreher Classic is. A neves szakmai zsűri a Dreher Classic terméknek ítélte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát is, az egymást követő három évben szerzett arany medál elismerésekért.

“A Dreher Sörgyárak számára a minőség a legfontosabb érték, amelyhez ragaszkodunk. A minőség iránti elkötelezettség szellemében működünk, legyen szó sörfőzésről, termelésről, vállalatirányításról, forgalmazásról. A minőségből nem engedünk! Ezt bizonyítja a Monde Selection minőségellenőrző intézet rendkívül magas értékelése is, büszkék vagyunk arra, hogy söreink évről-évre a legrangosabb, és aranyérmeink számát tekintve a legfényesebb nemzetközi elismerésben is részesülnek.” – mondta Agócs Mónika, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

A Dreher Classic immár kilencedik éve aranyéremmel térhet haza a megmérettetésről. A hét aranyéremmel büszkélkedő Dreher Bak idén a negyedik Nagy Aranymedált szerezte meg. A forradalmian új technológiával készülő Dreher 24 az alkoholmentes kategóriában megszerezte a negyedik aranyérmet.

Az Arany Ászok 1998 óta áll a dobogón, idén a harmadik Nagy Aranymedállal (Grand gold) gazdagodott.

A Dreher Sörgyárak Zrt. 1980 óta rendszeresen részt vesz termékeivel a Monde Selection versenyen. Az elmúlt 30 év során a vállalat összesen 65 éremből álló gyűjteményre tett szert, melyek között 48 arany, 13 ezüst és 4 bronz medalion található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.