Új elnök a Magyar Sörgyártók Szövetsége élén


A Magyar Sörgyártók Szövetsége (MSSZ) a mai napon bejelentette, hogy 2010 júliusától Mádi László tölti be a Szövetség elnöki posztját. Sivó Imre négy év eredményes munkája után köszön le elnöki pozíciójáról, és a továbbiakban teljes figyelmét a vezetési tanácsadásnak szenteli majd az ICG Intergrated Consulting Group partnereként.

Mádi László közgazdász, egyetemi oktató, a vállalati gazdálkodás szakértője hosszú országgyűlési képviselői és tisztségviselői pálya után vállalta el a reálgazdasághoz kötődő szakmai érdekképviseleti posztot. A Szövetség úgy érzi, hogy elődeihez hasonlóan Mádi László is kiemelkedő módon képviseli majd a második legnagyobb élelmiszeripari ágazatnak számító söripart mind a magyar gazdasági életben, mind a nemzetközi kapcsolatok terén.

Sivó Imre leköszönő elnök 4 éven át irányította eredményesen a Szövetség munkáját. Ezalatt tovább erősödött az iparági önszabályozás, miután 2008-ban bevezetésre került az MSSZ Reklámetikai Kódexe és 2009-ben megállapodás született az Önszabályozó Reklám Testülettel. A leköszönő elnök aktívan képviselte a söripar álláspontját 2009-ben megalkotott termékdíj szabályozás társadalmi- és iparági egyeztetésein. A söripar társadalmi programjait (így a hat éve futó JÓFEJ kampányt és a 2009-ben újonnan alakult VEDD MAGAD KOMOLYAN Szakértői Kör munkáját) végig felelősségteljesen vezette. A továbbiakban teljes figyelmét a vezetési tanácsadási, illetve executive coaching munkájának szenteli majd az ICG Integrated Consulting Group partnereként.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.