Gamerator – a sörös játéggép


Az őrült ötletek tárháza kifogyhatatlan. Emlékezzünk csak a nemrégiben bemutatott iPhone-nal irányított sörágyúra, vagy a sört hűtő és felszolgáló robotokra. A függöny ismét föllibbent, s egy furcsa mutáns lépett színre: a játékkonzol és a sörcsapoló berendezés közös gyermeke, a Gamerator.

Az otthoni szórakozás legújabb – és talán egyik legdrágább – terméke minden sör- és egyben játékfanatikus álma, hiszen a közel száz előre telepített számítógépes játékot tartalmazó játékgép egyben sörcsapoló berendezés is. Vessünk egy pillantást az exkluzív masinára! A letisztult, egyszerű formák hűvös eleganciát biztosítanak a Gameratornak, a 26 hüvelykes HDTV kijelző (67 cm) pedig maximálisan kielégíti a képi megjelenítés minden követelményét.

A gépen a Microsoft Windows XP operációs rendszere fut, és olyan klasszikus játékok vannak feltelepítve rá, mint a Dragons Lair, Castlevania I-III, Mortal Kombat I-III, Street Fighter 2 vagy a Space Ace. A fekete mellett szinte bármely más színben is rendelhető csodamasina ára nem elhanyagolható, hiszen kereken 3499 US dollárt kell fizetnünk, ha magunkénak akarjuk tudni.

S hogy ne csak a technikai paraméterekről essen szó, lássuk mit nyújt nekünk sörös vonalon a Gamerator. A hátul található hűtöberendezés kellő hőmérsékleten tartja az általunk kiválasztott hordónyi sört, melyet kicsapolás után a kezelőszervek melletti pohártartóban biztonságosan el is helyezhetünk. A különböző hordó-szabványok között az átjárás biztosított – legalábbis a gyártó szerint -, azaz nem csupán az USA-ban használatos méretű keg használható a játékgépben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.