A Borsodi továbbra is támogatja a hazai focit


A Borsodi Sörgyár bejelentette, hogy korábbi hagyományait folytatva az idén is jelentős összeggel kívánja támogatni a hazai labdarúgást. A 2011. március 16. és május 31. között futó akciójával a Borsodi Sörgyár minimum 40 millió forinttal támogatja az NB I-es és NB II-es csapatokat. Ezen felül a focirajongók minden üveg, vagy doboz Borsodi vásárlása után beküldhetik a kupakban lévő sorszámot és dönthetnek arról, hogy melyik csapatnak adják a palackonkénti 10 Ft-os támogatási összeget.

Így a végleges, csapatokhoz jutó pénzösszeg nagysága csakis attól függ, hogy a szurkolók, illetve Borsodi fogyasztók döntenek-e a 10 Ft sorsáról. “A Borsodi legfőbb célja, hogy a mindig lelkes és aktív fogyasztóit arra ösztönözze, hogy döntsenek minél többen arról, hogy a 10 Ft-os támogatási összeget melyik csapatnak szeretnék eljuttatni” – nyilatkozta Avvakumovits Edina, a Borsodi Sörgyár marketing igazgatója.

A Borsodi évek óta elkötelezett támogatója a hazai labdarúgásnak, legyen szó a válogatottról, a profi csapatokról, vagy éppen az amatőr baráti közösségekről. Az idén egy igazán újszerű kezdeményezést indít útjára, amelyben egyrészt egy jelentős támogatási összeget garantál a klubok számára, másrészt pedig a Borsodi fogyasztók döntésére bízza, hogy melyik hazai csapatot részesítik további támogatásban. A vállalat szerződéseket kötött az egyes klubokkal, amelyekben rögzítette az összességében 40 millió Ft támogatási összeget. Az e fölötti, üvegenkénti és dobozonkénti 10 Ft sorsáról a szurkolók önmaguk dönthetnek, kedvenc csapatuk kiválasztásával. A szurkolóknak tehát nincs más dolguk, mint a www.borsodi.hu oldalon beírni a kupakban, vagy a doboz zárófülén lévő kódot, majd a listából kiválasztani a kedvenc csapatot. A vendéglátóipari egységek is részt vesznek az akcióban, ahol a csapolt sör vásárlása után kapott kóddal lehet a szavazatokat eljuttatni.

A kiválasztható csapatok között a teljes NBI és NBII mezőnye megtalálható, így valamennyi csapat részesülni tud a szurkolók támogatásából. “Abban bízunk, hogy valamennyi csapat jelentős összegeket tud majd gyűjteni ebben az akcióban. Ehhez arra van szükség, hogy a szurkolók minél nagyobb hányada aktívan részt vegyen az akcióban, és küldje el a 10 Ft-ot kedvenc csapatának, ezzel is kifejezve a játékosok iránt érzett szeretetét.” – nyilatkozta Csehi István, az Újpest FC vezetője.

Az újszerű kezdeményezés átütő sikere érdekében valódi összefogásra van szükség. A Borsodi felajánlja minden palack után a 10 Ft támogatási összeget a hazai labdarúgás csapatai számára, de az csak a szurkolók aktív közreműködésével juthat el a kedvenc csapathoz. Ennek megfelelően buzdítja lelkes részvételre a foci rajongóit, a foci mellett töretlenül elkötelezett és dinamikus, a kategóriájában legkedveltebb sört, a Borsodit gyártó Borsodi Sörgyár.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.