Hazai alapanyagból, Magyarországon készül a Borsodi


A Borsodi Sörgyár a sörital alapanyagait tekintve hazai nyersanyagból állítja elő a Borsodi Sört, Bőcsön működő gyárában. A bőcsi és budapesti székhelyű vállalat több száz ember számára biztosít munkahelyet a gyártástól a kereskedelem területéig számtalan munkakörben.

A sörpiacon – hazai és nemzetközi szinten egyaránt – nagyon erős a hagyományos ízek tisztelete, a fogyasztók ragaszkodnak a megszokott aromákhoz. Nem véletlen, hogy hazánk legnagyobb mennyiségben értékesített söre a Borsodi, amely évtizedek óta kiváló minőségben és ízekben jut el a fogyasztókhoz.

A Borsodi fogyasztói joggal érezhetik, hogy kedvenc sörük hazai alapanyagok felhasználásával, hazánkban működő gyárban, hazai munkaerő munkájának köszönhetően születik meg.

A Borsodi Sör alapvető karakterét meghatározó alapanyagok mindegyike hazánkban működő alvállalkozóktól érkezik, vagy a sörgyár közelében lévő vízkészletekből áll a rendelkezésre, melyekből a Sörgyár munkatársainak erőfeszítésének eredményeként készül el a Borsodi.

A vállalat a Borsodi mellett több más hazai és nemzetközi márkát is gyárt Bőcsön, melyek – a receptúra függvényében – jelentős részben szintén hazai alapanyagokból készültnek. A Stella Artois esetében pl. a Bőcsön főzött sör többször a világ legjobbjai között szerepelt a gyártóhelyek minősítési versenyében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.