Kid Rock söre, a Badass American Lager


Lenyugodni látszik Kid Rock. Az egykori vagány legény elkanyarodott a kemény stílustól, újabban lágyabb zenei vonallal kísérletezik, és már italban sem a töményre esküszik.

Kid Rock három év hallgatás után jelentette meg nyolcadik lemezét, amelyen a bluestól a countrymuzsikáig sok mindenbe belekóstol. Azonban csodák csodájára a sokat megélt rocksztárt ez kevésbé érdekli. A zenész lét mellett ugyanis belekóstolt a sörfőzés mesterségébe is, amikor tavaly nyáron piacra dobta a saját, American Badass nevű sörét is, amit az egyik (Metallicától kölcsönzött) slágeréről nevezett el.

Eleinte csak Kid Rock turnéin forgalmazták a büfések, de mivel koncertről koncertre egyre hosszabb sorok kígyóztak a híres nedűre várva, egész Michigan állam területén forgalmazni kezdték. Az üzlet hónapok alatt beindult, ma már Amerika-szerte ott figyel a boltok polcain a palackozott hírnév.

A rocker egyébként – nagyon szimpatikusan – a következőket nyilatkozta sörös vállalkozásáról: “Persze hogy örülök a piám sikerének, de mivel ezzel több száz embernek sikerült munkahelyet teremtenem, na, az az igazi boldogság!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.