Új elnök a Magyar Sörgyártók Szövetségének élén


Csíkné Kovács Klára váltja Mádi Lászlót a Magyar Sörgyártók Szövetsége (MSSZ) elnöke posztján – közölte a szövetség. A korábbi fideszes képviselő Mádi tavaly július óta állt az MSSZ élén. Az új elnök szakmai pályafutása az FMCG szektorhoz kötődik, ahol mind kiskereskedelmi, mind pedig gyártói vonalon szerzett tapasztalatot.

Csíkné Kovács Klára különböző vezetői munkaköröket betöltve irányította például az Unilever cég értékesítési és kereskedelmi-marketing tevékenységét. Az utóbbi tíz évben tanácsadóként folytatta karrierjét, és jelentős sikereket ért el szakmai képzési és felsővezetői coaching projektekben, stratégiai valamint taktikai támogatást nyújtva hazai és nemzetközi szervezeteknek – áll a közleményben.

Az MSSZ szerint Mádi munkásságát a tagszervezetek nagyra értékelik. Elnökségének időszakára esett a szövetség által már 5. éve folytatott JÓFEJ (Józan Felelős Járművezető) program megújítása: a JÓFEJ-nap meghirdetése, valamint a söripari új kereskedelmi kommunikációs kódex előkészítése. 2011-ben a söripar helyzete továbbra is nagy kihívások elé állította az iparágban dolgozó cégeket. Az ágazat a környezettudatosságáról tanúságot téve elindította az alumínium doboz visszagyűjtő rendszerének kiépítését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.