James Bond mostantól sört iszik


A legújabb Bond-film készítői 54 millió dolláros szerződést írtak alá a Heineken céggel, így a 007-es mostantól nem Martinit, hanem sört fog inni. A szerződés értelmében a promócióban is segíteni fognak, világszerte sok helyen lesznek majd kaphatóak a Bond-sörök, vagyis Daniel Craig-féle James feje lesz látható a címkéken.

A rajongók azonban megosztottak a kérdésben. Sok elvakult fanatikus mérges, mert már így is sok változtatás van a filmben, és szerintük alapkövetelmény, hogy a 007-es ne sörcimbora legyen, hanem Martinit fogyasszon, természetesen rázva, nem keverve. Daniel Craig ezzel kapcsolatban egy interjúban elmondta, hogy szerinte is felesleges lépés, ám muszáj volt megkötni a szerződést, mert a válság mindenhol válság, és a Bond-filmek csak a szponzorok miatt készülhetnek el. A Skyfall nemrégen finanszírozási problémákkal küzdött, és sokáig az sem volt biztos, hogy el tud kezdődni a forgatás.

“Az a helyzet, hogy nélkülük nem lenne film. Sajnálatos, de így van” – mondta Daniel, majd így folytatta: “Sok pénzbe kerül elkészíteni a filmet, ha nem több minden alkalommal, és akkor még nem is beszéltünk a promócióról.”

Craig azt is elmondta, hogy a filmeket manapság egyre jobban támadják, amiért alkoholt fogyasztanak benne, és sem a szponzorok, sem a produkció készítői nem akarják, hogy szó érje a ház elejét, ezért is tűnt jó ötletnek a váltás, hiszen a sörözés szerintük még belefér.

“Bond iszik, mindig is ivott, ez része önmagának, ami vagy jó, vagy nem, eldöntheted magad, de sört inni egy filmben nem nagy kunszt, itt pedig ez Heineken lesz.”

A film premierje novemberben lesz az Egyesült Államokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.