Hétvégén felhabzik a Corvin sétány


Immáron negyedik szezonját zárja a Serfőző különítménye a 8. kerületi Corvin Sétányon. Csapolt és üveges sörök, finom fesztiválkaják és streetfoodok egy élhető minifesztiválon.

A hangulatos, élhető és látogatóbarát rendezvényeiről elhíresüt Serfőző csapat újabb szezonjának lett vége, melyet ismét a nagy kedvencnek számító Corvin sétányon zár le. Egy tartalmas év után visszatérnek arra a helyre, ahol már harmadik éve nyitják és zárják rendezvényeik szezonját. Ahogy azt már a Corvin Sörfesztiválokon megszokhattátok, az IPA-tól a lagerig, a gyümölcsöstől a barnáig és a sörös márkák legjavával várnak titeket, Budapest egyik legélhetőbb és családiasabb minifesztjén.

Gyomrotok szilárd tartalma miatt sem kell aggódnotok, hisz széles fesztiválkaja és streetfood választékkal szolgálnak a sörözés közben megéhezőknek. Szóval nincs más hátra, mint találkozni szeptember utolsó hétvégéjén a Corvin sétányon és elbúcsuztatni együtt a 2018-as Serfőző rendezvényeket egy családias rendezvény keretein belül veled és barátaiddal.

Kiállítók és sörfőzdék a teljesség igénye nélkül:
Fehér Nyúl Sörfőzde, Urdalami Sörmanufktúra, Brewdog, Igazi (Tiltott) Csíki Sör, Sümegi Sörfőzde, Yeast Side, Gallica, Domján Sörfőzde, Fóti Kézműves Sörfőzde, Bigfoot Sörfőzde, Holba, Permon, Litovel

Dátum: 2018.09.19-23.
Helyszín: Budapest, 1082. Corvin Sétány
Belépő: HELLÓ!

Megközelítés:
BKV-val a 2-es (kék) metró Corvin-negyed megállójától 3 perc gyalog.
Autóval a Corvin Plázában, vagy a környéki utcákban van lehetőség megállni.

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/2146830578871396

Csatlakozz a Serfőző közösséghez, hogy minden rendezvényről időben informálódj:
https://www.facebook.com/serfozoser

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.