Málna-áfonya ízesítéssel, letisztult csomagolással és megújult recepttel jön a Borsodi Friss


A Borsodi Sörgyár felfrissítette a hazai piac első ízesített sörmárkáját, a Borsodi Frisst. Megújult a termékek csomagolása, valamint a termékcsalád egy teljesen új taggal, a 0,0%-os málna-áfonya ízzel bővült. Emellett a már korábban elérhető citrom, grapefruit és a bodza-citrom is elérhető 0,0%-os változatban. A megújulás részeként a sörgyár új kampányt is indított a fogyasztók megszólítására.

A Borsodi Sörgyár 2011-ben elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát, a Friss termékcsaládot. Az ízesített sörök a hazai fogyasztók körében azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért az idei nyári szezonra, alkalmazkodva a fogyasztói igényekhez a Borsodi megújította a termék receptúráját, új ízzel bővítette a portfoliót, valamint a teljes termékcsalád új, letisztultabb csomagolást kapott.

Az újdonságok kapcsán Vuleta Zsolt a Borsodi Sörgyár ügyvezetője kiemelte:

„Úgy gondolom a Borsodi Friss bevezetése és folyamatos fejlődése jól szemlélteti azt, amiben itt a Borsodinál hiszünk. Biztos alapokra építkezve, folyamatosan fejlesztjük portfóliónkat, hogy azok a lehető legjobban kiszolgálják fogyasztóink igényeit. Közel 10 éve elsőként döntöttünk úgy, hogy bevezetjük a hazai piacra az első ízesített söreinket, a Borsodi Friss termékcsaládot. Idén pedig időszerűnek láttuk, hogy nemcsak kívülről, hanem receptúrában frissítsünk. Emellett egy új ízvariánst is elérhetővé teszünk. Ugyanakkor a már ismert termékek ízvilágán nem változtatunk, hiszen azokat fogyasztóink megkedvelték az elmúlt években”

A termékkel szembeni várakozásokról elmondta:

„A szezont illetően optimisták vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy az új málna-áfonyás ízesítésnek, valamint a 0,0%-os termékeknek köszönhetően, az ízesített sörök terén, akár kétszámjegyű bővülést is elérhetünk”

A Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit és bodza-citrom ízben volt elérhető, ehhez csatlakozik idén a málna-áfonya ízesítés. Fontos változás, hogy bár mostantól az alkoholmentes termékek alkoholtartalma 0,0%, a receptúra megújulása nem jelent majd ízváltozást.

A megújulást egy friss kommunikációs kampány és megújult márkastratégia is kíséri.

A megújult Borsodi Friss termékek júniustól már elérhetőek az üzletek polcain, valamint a Borsodi termékeket árusító vendéglátóhelyeken.

 

Borsodi Sörgyár Kft.

A Borsodi Sörgyár Kft. 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. A sörgyár nevéhez fűződik az első alkoholmentes, az első fémdobozos sör, illetve az első ízesített sör megjelenése a legnagyobb mennyiségben fogyasztott sörök között a hazai piacon. A Borsodi töretlen népszerűségnek örvend, évek óta hazánk egyik legnagyobb mennyiségben értékesített söre.

Még több információért látogasson el a Borsodi Sörgyár megújult honlapjára: www.borsodisorgyar.hu

 

A Molson Coors Company

A Molson Coors sörgyártó vállalatcsoport a világ egyik legnagyobb sörgyártója. A vállalat működési részét képezi Kanada, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Írország, Közép-Európa, és a Molson Coors International (MCI). A vállalat változatos, saját és partner márkákból álló portfólióval rendelkezik, melyhez olyan vezető prémium márkák tartoznak, mint a Coors Light, Molson Canadian, Carling és Staropramen. A Molson Coors 2012-ben listázásra került a Dow Jones Fenntarthatósági Indexen (DJSI). További információért kérjük, látogasson el a http://molsoncoors.com honlapra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.